Nurkyn05 Yarın kontrolümüz var . Devlet hastanesinde 15 hafta oluyoruz yarın . Cinsiyet belli olur mu ? Ayrıca Çin takvimine göre cinsiyet doğru çıkan var mı ?
Kebelekk Nurkyn05 ben devlete gittim sölemedi diğer gün özele gittim 15+2 de oğlum olacagını öğrendim ve çin takvimi doğru çıktı hurafe ama Allahın dediği olur ilk gebelikmi bi kızım var benimde
Mineartcc Nurkyn05 doktorun deneyimine bağlı. Benim 12 de yüksek ihtimal kız dedi doktorum , 14de kesin kız dedi yani doktora bağlı en cokta
Bsrrgl Nurkyn05 devlette çok uzatıyorlar yaa bilerek söylemeyen çok var sen iyi birine denk gelirsen belki söyler belli olma ihtimali var tabiki. Ben 14de özelde kız olduğunu öğrendim. Çin takvimi bende tutmadı birincide tutmuştu.
Nurkyn05 Kebelekk evet ilk gebelik bende bu sefer de belli olmazsa cinsiyet özele gitmeyi düşünüyorum ❤️
Kebelekk Nurkyn05 çin takvimine göre nee Bir de kendinizi yormadan bence özele gidin sadece bir kere ben de devlet Hastanesi’nde doğum yapacağım cinsiyet için özele gittim
tugcesakzci Nurkyn05 benim çin takvimi yanıldı. Bebek pozisyou uygunsa eğer doktor söyler büyük ihtimalle ama bazı devlet hastaneleri prosedür gereği detaylıya kadar söylemryebiliyor haberin olsun
Kitapkolik660_ Nurkyn05 ben özelde 15. Haftada öğrendim devlette söylenilmiyor çin takvimine gelince tamamen asılsız inanma
S_B6606 Nurkyn05 çin takvimi benim ilk bebegimde oğlan dedi kız çıktı ayrica 15. Haftada da gittigimde ikinci bebegimin cinsiyetini tahmin etti erkek diye 20 +4 de detayliya gitmistim orda erkek oldugu kesinleşti
Kitapkolik660_ asell13 deneyipte uymayan çok kişi gördüm ama demekki sen Allah’ın sevgili kuluymussun ki istediğini gönlüne göre olanı vermiş 🐣