Melike_4949 öncelikle teşekkür ederim canım rabbim sanada sağlıklı doğumlar nasip etsin. Takipli olduğum bir doktorum yoktu kime randevu bulduysam ona gittim ama zaten akşam sancım geldi haliyle orda nöbetçi kimse o yaptırdı doğumu ebeler çok güler yüzlüydü 5 tane ebe girdi doğuma 2 ki tesettürlü 3 açıktı benim erkek yoktu doğumumda ama benden sonra doğuran iki kişiyi erkek doktor doğum yaptırdı çünkü yattığınız odada diğer doğum yapanları duyuyosunuz maalesef 3 4 saat doğum yaptığın odada kalıyorsun telefon yasak sonra üst kata servsiye çıkıyorsun o zaman telefon serbest oluyo doğum yaptığın katta yatarken refakatçina bile telefon yasak odadan asla cikamiyosunuz yanınıza atıştırmalık alın su alın bol bol yukarıya çıkana kadar hapis gibisiniz anlicaginiz 24 saat dolmadan çıkarmıyorlar canım 1 saat bile olsa çıkarmıyorlar saat 12 den sonra doğum yaparsan mecbur 2 gün kalıyorsun ben 11 10 gece doğum yaptım ertesi gece 11 10 geçe çıktım yanımdaki 12 buçukta doğum yapmıştı ertesi gün öğlene kaldı çıkışı 2 gece yatmak zorunda kaldı başka sorunuz varsa yanitlayabilirim