Elifdddd 28 haftamdayım bugün düne kadar kıpır kıpır kesinlikle yerinde durmuyordu gün oynamıyor sabah bi oynadı dinlennnce falan oynamıyor böyle oln varmı
A12_S07 Elifdddd 28 haftamdayim bende dün yaramaz olan bebişim bugün çok durgun az az hareket ediyor hergunleri aynı olacak diye birşey yok yerleri daralıyor galiba bebislerimizin
ruveyda123 Tatlı bir şeyler yeyip sol tarafınıza yatın hemen evham yapmayın arada o şekilde olması normaldir ama hiç hissetmediyseniz o zaman sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilirsiniz
Elifdddd Hareket var kızlar demek istediğim düne kadar her zaman oturduğumda hiç durmazdı hissederdim ama bugün mdsrla bi iki oynuyor sonra duruyor basına gelen varmı merk ettim hani bazılarıda dıyoru hareket az olunca sıkıntı onu merk ettim panik oldum
asel_asl Elifdddd bende böyle bir post açacaktım 25 haftalığım şimdiye kadar kıpır kıpır olan bebeğim son 2 3 gündür az hareket ediyor yarın sırf bunun için doktora gidicem.. bi de genelde akşamları karın ağrım oluyor hani adet sancısı gibi değil de karın ağrısı gibi kasıklarımda.. korktum açıkcası