Beyzaaugurr Mart sonu inşallah benim doğumum da Zümra: güzel ahlaklı Elizan :uzaktan duyulan ezan sesi Eslem:Allaha teslim olan kişi Belinay :cennette peygamber çiçeği Bunları düşünüyorum ama içinden tercih yapamadım bir türlü😂😂
seyma3737 Beyzaaugurr canım isimlerin bazılarının anlamı İnternette çıkanlar gibi değil iyi araştır bende bu yüzden vazgeçtim çoğundan 😊
Mlk2304_ zeyno_mehmt Hangi kaynakta gördünüz acaba? O kadar araştırdık ama hiç bir kaynakta rastlamadık
2lokummannesiii Kitapkolik660_ Eski Türkçede hani sarhoş eden anlamında kullanılmıyor ama yine de genel anlamda bakınca maalesef koyulmasa daha iyi. Ben de bayağı beğeniyorum o ismi ya😂
Ccyln M198935 Eva Hz.havvanın diğer adı diye istiyordum ben ama hristiyanlar ve Yahudiler Eva diyormuş. Hatta adı Eva olan bi hristiyan Müslümanlığa geçmiş ve adını Havva olarak değiştirmiş
EGM1Memur seyma3737 Çift isimler koymak mı daha iyi daha uyumlu olur yoksa öneriniz gibi tek isim mi bakmalıyım? 🙏
M198935 Ccyln aaa çok önemli aslindz bilmediğimiz çok detay var Elisa yi da çok koyan var anlamı güzel ama bir çeşit aids adı olduğunu öğrendiğimden beri ondan da soğudum
Kelebekmisaliihayat Ben Nida ismini çok seviyorum. Sanırım kızıma Nida ismini vereceğim. Zeynep Nida olarak düşünüyordum ama Zeynep çok var, Zeynep yerine başka isim ekleyeceğim