Fatma77 Kitapkolik660_ ikisi de güzel isim benim de listemde vardı sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗
Zeynep1216 Amina1993 Bernush Haftalık bebişim var doktor %60 kız dedi eğer dönmezse bende ayliz koymak istiyorum ama aylis mi aylis mi ilerde harf karmaşası yaşasın istemiyorum çocuğum 😂 İsmimi çok seviyorum , içimden diğer geçen Arya Zeynep aslında
yagiz27 Gebeyim Allah hangisini nasip ederse erkeğin açıklamasını yapmıştım kız olursa da Nazlı diye düşünüyorum
Minikkelebekannesi Happy_123 benimde Şubat’ın son haftası yada martin ilk haftası ama henüz ortada işim yok hiç bir isim içime sinmiyor
Aminealeyna Happy_123 once minel dusunduk sonra vacgectik ilk kizim Amine Defne bu kizimda Meryem Bade olacak insallah ❤️
Aminealeyna hilal3594 iki kizimin adunin birlesimi olmuss ilk kizim amine defne ikinci kizim meryem bade olacak nasipse sağlıkla gelsinler ❤️
Bahar_mete Happy_123 Neva, Alya, Asel, Asya Ben kızımın ismini Asya koyucam Allah izin verirse aralık sonu doğumum olabilir 🙏🙏
SuheylaCihan Mmnj Amine Ahsen olsun canım o zamab :) benim kızımın adı Ahsen Vera Ahseni çook seviyorumm