Midwife10 Kızlar sabah kalktığımdan beri belimin ortasında bir ağrı var arada kasığımda ağrıyor geçiyor geçmedi anlamadım sizler de de oluyor mu?
mother2 Midwife10 olur canım önemli olan kanamanın olmaması ve suyunun gelmesi yoksa küçük ağrılarını önemseme çok yipranirsin
Midwife10 mother2 ara ara oluyordu sabahtır kesilmedi kütük gibi belim hunielşme de olunca korkuyorum 😓
Midwife10 mother2 31+4 de tam da ben gibi belim sancım diye başlık açmışsın bende 31+2 yim belki de gerçekten normaldir 🥲
mother2 Midwife10 aynen yine doğurmadım o sancılar neymiş 39 lira Bi gelde gör 😁😁😁ama kendimi çok yıprattım
mother2 Midwife10 gerçekten normal kanama olmadıkça gerçekten de serklaj çok güçlü bir dikiş iyi atildiyesa bak beni 40 taşıdı 37 de açıldı gelen giden yokk
Midwife10 mother2 ya bende hunileşme var işte o korkutuyor beni ağrıyla bir kısalıyormuş çünkü sürekli
mother2 Midwife10 hic korkma haftan çok güzel canım sadece dikkatli ol bo lbol uzan is filan yapma hic için rahat etmiyorsa doktorunu ara söyle ama dediğim gibi dinlenme çok önemli
Midwife10 mother2 doktorum da ağrıların olursa endolu al diyor ondan yazmıyorum ona😅 endol 30dan sonra bebeğe zararlıymış etkileri :( adalat zaten kullanıyorum yapabilecek birşeyim yok yani w
mother2 Midwife10 o zman başka şeylerle uğraş unut ağrının el işi yap yapabiliyorsan yada oyun indir telefona ben öyle öyle unuttum