Melomeltem Arkadaşlar dördüncü sezaryenimi olucam tüplerimi bağlatmak istiyorum ama korkuyorum da bağlatan bağlatacak olan yada yakınında bağlatan varmı
Deletedmom00012 Melomeltem dörtten sonra doğum sakıncalı olduğu için günah olmaz diye biliyorum. Çünkü annenin hayatı söz konusu keyfi bi durum değil. Ablamda dörtten sonra bağlattı. Dörtten kasıt tabiiki sezeryan.
Melomeltem Seher1707 benim dördüncü sezaryen olacak uç kürtaj var korkuyorum artık gunah tabi orası da var ne yapacağımı bilemiyorum
Nwysnp Ben geçen hafta sezeryan oldum 3. Doğumum 2 düşükten dolayı kürtaj var rahmim zarar görmüş o yüzden Doğum esnasında önerdi doktorum bağlamayı ve eşimin imzasıyla tüplerim bağlandı
Elsu 3. Dogumum olucak ilk ikisi normal di bu da insallah doktor kirkin ciktiktan snra gelirsin dedi ben baglatmak istedgimi syledgim icin insallah dgumdan snra gdip baglaticam. Annem 20 yil oldu baglatali kardesimden smra baglatmis bi sakincasini grdugunu gormedim. Ok gunah ama doger korunma yontemelrri de gunah degil mi o zman sonucta o yontemler de cocuk olmamsi icin yapilan birsey. Tam kapsamli bilmiyorum ama bnce en uygun yontem. Ve sunu da onermisti doktorum ki bizim turk erkekleri zor tabi yapmasi ama erkek te tup baglatabiliyormus...
Deletedmom00012 Elsu diğer korunma yöntemi ile bir degil ama. Siz Allah ın verdiği dogurganlığı öldürüyor gibi bişey. Bu konuda fetva veremem ama işinin ehli bir hocaya danışmanızda fayda var. Hayatın bize ne getireceği belli değil.