GulKeskin ilk bebeğimi çok hafif ıslaklık gelerek 39+5te doğurdum.Sabah namazında geldi akşam 4-5e kadar bekledim sancı yoktu. Bu arada (Son haftamda hergün bir saat sıcak suda oturuyordum.) 2 cm açılmayla hastaneye gittim. suni sancı ile oldu. İkinci bebeğim aynı şekil 39+5te bekliyorum tık yok. Annemler benim için şehir dışından geldiler heran doğum olacak diye ve dönüş zamanları yaklaşıyordu. Doğumdan sonra yanımda bekleme süreleri azalacaktı. İyice stres olmuştum. Bende baya araştırma yaptım. ikinci hamileliğim sıcaklara geldiği için yürüyüş, hareket falan çok çok azdı. O gün sıcak duş aldım. Sonra büyükçe bir pamuğa hakiki zeytinyağı ile ıslattım baya bi, afedersiniz avret yerine hafif ittim ama elimle çekebileceğim kadar uzaklığa öyle çok derine değil. Bir ebeden doğumda bebeğin kolay gelmesi için zeytinyağı ile masaj yaptıklarını duymuştum o bölgeye. Bende böyle birşey yaptım. Korkudan çok itmedim. En fazla bir parmak yani. Beş dk falan bekledim yatarak. Daha sonra çıkardım bi beş dk uzandım ve ayağa kalktım. Ve odadan salona yürürken suyum geldi. Şok oldum tabi. İşer gibi gelmeye devam etti ara ara ama sancım yok. Gündüz saat 1 den akşam 8e kadar bekledim ama sancı hala yoktu. Suyumda geldiği için hastaneye gittim açılma yoktu. Suni sancı verdiler saat 10da. Ve gece üçte eve gelip sancıyı kapattı kendi sancıların başladı dedi. O kadar üzüldümki evde biraz daha bekleseydim gece kendi sancımla hastaneye gidecekmişim zaten demekki. İki saat sonrada doğum gerçekleşti zaten. Yani o pamuktanmı yoksa o gün zaten doğacakmıydı bilmiyorum ama benim ikinci doğumum böyle oldu. Üçüncüye hamileyim ve 39+5ler korkutuyor beni ikiside aynı tarihte suyum gelerek olduğu için 😄bekliyorum bakalım bu nasıl olucak. Çok iyi anlıyorum biran önce doğsun istiyorsunuz ama zamanı gelmeden olmuyor kesinlikle