16eda16 momsssss adetime 2 gün kaldı bat 5 bugun catlatma iğnesinin 14. Günü biraz önceki testim inşallah buradan dönmez 🙏
Melk_plt00 momsssss adetime 4 gün kala test yaptım böyle oldu 10 yada 20 dk çıktı kuruma mı değilmi bilmiyorum
emir_01 momsssss az once adet sancisi gibi her ay olan belirtim basladi bu ayda elendim insallah bol hamilelik .haberi aldigimiz ay olur SAT 13 KASIM BAT 8 10 ARALIK ARASI 23 kasim yumurtlama
16eda16 momsssss inşallah iğnenin etkisi değilse bende beklemedeyim daha güvenemiyorum belirtim hafif hafif kasik ağrım oluyo karnım adet zamanı şişer o şişkinlik var bide aşırı uykuluyum son 4 gündür aksam 8 en fazla nasol uyuduğumu anlamıyorum bu kadar
HelloooMomy Adetime 5 gün kaldı dün test yapmıştım negatif ☹️ olsa çıkardı bence elendim ben kızlar 😔
Gulu111 Kızlar adetime 4gün var ama bugün kahverengi kan geldi yerleşme kanamasımı bilmiyorum😒regl ağrım var erken gebelik testi yapdım neqativ🥺
Dilaradefe28 Kizlar benmde 6 sinda gunum suan 3 gunum var ama 6 gun varken sadeve bir kere korunmadik sizce ihtimal varmi 6 gun kala gebelik olurmu? Basima gelen oldumu