emelol _7044_ ben spinal olmuştum , amelyat sonuçta çok kolaydı diyemiyorum, ama bol yürüyüş çanuk iyleşmeyi kolaylaştırıyor, beni doğum sonrası öksürük çok zorlamıştı, üşütmemeye dikkat edin🌸
emelol _7044_ geçmiş olsun ,Allah bağışlasın , saat başı yürümeyi deneyin oturmaktansa uzanın , bol kayısı suyu için gazınız vs olmasa daha rahat hareket edersiniz
Derinada48 BUSRA-2121 bende ona gidebilirim de çok sıra falan bekliyormuşuz hastane konforu pek iyi değilmiş sizce nasıl böyle söyleyenler doğru mu söylüyor
BUSRA-2121 Derinada48 bazen çok bekliyoruz Ömer hoca gerçekten çok yoğun bir doktor konfor ne anlamda iyi değil dediler bilmiyorum ama ben hocadan memnunum
emelol BUSRA-2121 bende hastane yorumlarından dolayı dünya park yerine memorial i düşünüyorum arada fiyat farkı çok değil nasılsa
Siyahgul BUSRA-2121 ben gittim memnun kalmadım sadece ultrason baktı iyi dedi kan değerlerime de göz ucuyla baktı detaylı konuşmadı çok bekledik bide doğuma gitti diye
emelol BUSRA-2121 hastane koşulları nasıl ? Temizlik ilgi vs? Ben ilk doğumumu başka şehirde yaptım hastane özel olmasına rağmen berbattı ilgileri , dünya park nasıl bilmiyorum, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
BUSRA-2121 emelol memorialin muayene ücreti 800 den aşağı değil ben 300 veriyorum. Tertemiz bi hastane ebe ekibini de herkes çok beğeniyor. Tek problem Ömer hocanın gerçekten hastası çok fazla gün içinde acil ameliyata girdi mi çok aksıyor bekliyoruz
emelol BUSRA-2121 peki doğum ücretleri nasıl biliyormusunuz? Muayene ücretleri olarak gerçekten ciddi fark varmış
myangelson Memorial Diyarbakır’da geçen sene Temmuzda acil sezaryen ile doğum yaptım hastane koşulları ilgileri herşey çok iyiydi çok memnun kaldım
emelol myangelson hangi doktor yaptı sezeryan ameliyatınızı acaba? Sezeryan sonrası bi gece mi tutuyorlar hastanede