Viycidtizticoycyicoy Bende arayistayim bir kaç kere pınar hocaya gittim ama bir kaç kötü şey duydum doğru yanlış bilmiyorum çok kararsızım ilk dogumumu batı hastahanesinde Zozan hoca yaptı güzel geçti bakalım ne olucak
BUSRA-2121 solin2162 ama bi sorun varsa kararı size bırakması pek mantıklı değil siz en iyisi başka görüş alın içiniz rahatlasın bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼❤️
annee-adayiii Merve61nc vala ilgili demek az olur çok çok ilgili bir doktor. Eşim ilk gördüğü andan itibaren bu doktordan başka yere gitmek yok dedi. Her takibi ayrıntılı , herşeye dikkat ediyor açıklıyor gösteriyor hem bana hem eşime bakın bu eli bakın bu ayağı falan baya memnunum 🥰
emelol Ben Neval Yamana gidiyorum 16 bin doğuö ücreti , normal sezeryan fark etmiyor, dünya parkta yapıyor , hastane ile ilgili bilgisi olan var mı ? Temiz mi ilgileri nasıl?
annee-adayiii Merve61nc vala sordum doğum ücretini ama yılbaşından sonra fiyat güncellenecek ya o yüzden sonra söyleyecek
Sumeyra_23 Kesinlikle özgür Özkul hocaa mükemmel bir doktor aklında zerre soru bırakmıyor sen daha sormadan o herşeyi söylüyor benim iki düşüğüm vardı bundan öncesinde o kadar gönül rahatlığıyla gidiyorm ki özgür hocaya çok şükür yolunda herşey ilgisi alakası aşırı iyi asla pişman olmazsın bende çok artırarak gitmiştim bebeğim
Mervetunc21 solin2162 özel bağlar Hıdır Budak üstüne başka doktor asla tanımıyorum zaten gidersen eğer sende anlarsın o kadar hastası var ki mükemmel bir doktor
solin2162 Mervetunc21 hıdır hoca cok çelişkiye bıraktı beni maalesef yoksa başından beri ona gidiyordum