"Allah’im beni kadin olarak yarattigin için sana
şükürler olsun. Sen bizlere RAHIM sifatini bahsetmis ve içimizde insan büyütebilecek bir bedende yaratmissin. Bu kadar mucizevi bu kadar sükrecek bir bedene sahip oldugumuzu afiyetle fark edebilmeyi nasip eyle. Bana bahsetmis oldugun bu mucizeyi layikıyla tasıyabilmeyi ve en onemlisi koruyabilmeyi nasip eyle. Bedenimde bir insan büyürken sana sonsuz sükürde olmayı nasip eyle. Allah’ m, Hz. Meryem validemiz gibi iffetli bir sekilde hamilelik geçirip kendimi ve bebegimi muhafaza edebilmemi nasip eyle. Allahım maddi manevi bebeğimi etkileyecek ileride ahlakina olumsuz olarak yansiyacak her türlü konusmalardan, ortamlardan beni sen güzellikle, saglikla muhafaza eyle ve bu bilinçte olmami nasip eyle. Konustugum ve yaptigim her seyden bebegiminde haberi oldugunu ve buna göre ahlaklandiginin farkinda olmayi nasip eyle.
Allah’im, bebegim ve benim için cok saglikli, huzurlu, imanli, suurlu bir hamilelik dönemi geçirebilmeyi nasip eyle. Bebegimi saglikla, huzurla dünyaya getirebilmeyi nasip eyle.
Allah’im bebegimi Peygamber ahlaki ile büyütebilmeyi nasip eyle. Allah’im, Sen beni ve esimi imanli, ahlakli, birer ebeveyn eyle ki evladimizida bu sekilde senin rizana uygun büyütebilelim.
Amin
@aslina_rucu