Ciwan-76 Alyamomm sanırım hamilesin, ama rengini de kontrol eder misin eğer pembemsi bir renkse %100 olur sonucun 🥰
Ciwan-76 Alyamomm ayrıca yarın eczaneden test alıp yapın daha net sonuç için 💙 gerçi nöbetçi eczane de vardır muhtemelen internetten bakın size yakınsa alabilirsiniz 🌺 merakla bekleyeceğim sonucuzu 🙈
Ugu324 Alyamomm buna bakarak nasıl söyleyelim bunla gidip bı kan verin sağlık ocağında yaptığınız ilk defa görüyorum
Alyamomm NovaVina_ evde test var ama yapmadım erken diye malûm testler de pahalı bende dün böyle bısey okudum burda deneyeyim dedim
Alyamomm Ciwan-76 evde test var canım daha önce bir kimyasalım olmuştu beş gün kala testte negatifti iki gün kala pozitife döndü ama kimyasal oldu sonrasında bide testler pahalı bı kaç gün daha geçsin öyle yapayim dedim
Memolininannesi Alyamomm testler 10 tl bişi pahalı değil ki bi tane yapın bende karbonat testi denedim negatifti ama gebeydim
Ciwan-76 Alyamomm eski yöntemlerden biri kesin diyorlar 😅 ama şimdi daha net sonuçlar almak varken bununla hemen sevinmeyelim 😘 bir de test al dediğim gibi
Alyamomm NovaVina_ denemek için yaptım tabi ki kesin olmayabilir bende test için gecikmeyi beklicem ☺️
Meltemmms Alyamomm ben normal testte 1 hafta kala öğrendim silik olarak. Yani silikte olsa çıkıyor bence bak derimmm🥰
Alyamomm Meltemmms ben de daha önce beş gün kala yaptığımda erken testte bile çıkmadı iki gün kala çıktı kimyasal oldu sonra varsa bile negatif çıkar diye yapmıyorum suan