Evin3363 sevaldqn1 gözünüz aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah dua edin bana bende bebeğimin kalp atışlarını duyayım sağsalim kucağıma alim
8mucizem8 Ohhh sonunda çok şükür Nehirtooo kız hoşgeldin bacım nerelerdesin sen bende 5 gün önce sana arkadaş doğurdum 🐣
Ziynetdefne16 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun canım darısı biz doğum bekleyen annelere :)
sevaldqn1 Eslem2112 biz çok iyiyiz sütüm birazcık az olduğundan sıkıntı çektik geri kalan herşey yolunda..❤️
tuq_ba sevaldqn1 ayy gözün aydin canim 🥰 valla dünden beri hep aklimdaydin sabaha kadar seni düşündüm sürekli buraya baktim var mi bi haber diye darisi bize insallah😍
Egemoms1303 sevaldqn1 ohh ohh siz kasım anası mıydınız 😍 siz çıktıkça aradan sıra bize yaklaşıyor yaa 😍 Hayırlı olsun, ömrü uzun bahtı açık ve bereketli olsun inşallah🥰🥰🥰 Hayırlı evlat olsun sağlıklı huzurlu mutlu nice güzel seneleriniz olsun 😍😍😍
myangelson sevaldqn1 helal len sana aslanım benim 😁 gözünüz aydin rabbim sağlıkla güzellikle büyütmeyi nasip etsin 😍😍♥️♥️