sevaldqn1 Kızlaaaaaaarrrrr saaat gece 2den berii gram uyumadım sancım varrr ve şuan geceye göre biraz daha şiddetli evde biraz daha çekip hastaneyeeee koşuyorum eminim bu sefer doğurcam olcak inanıyorum kızımın inadı kırıldı sanırım 🥹🥹🥹
Heyzilandmercimek sevaldqn1 hadi hayırlısıyla tek avazda su gibi kolay bir doğum olsun. Sonra gel burda pozitif hikaye olarak bana yaz bende okuyup motive olayım yarında ben yatıcam cünküüüüü 🥹🥹😌😌😌
ilkgozagrim__ sevaldqn1 ayy dogurursan haber ver seni bekliyordum bende bu kız ne zaman doğurcak diye sağ salim gelsin bebiş bir ayazda kurtul inşallah
LavinsMom sevaldqn1 ay hadi insallah. Sag salim al bebegini kucagina. Artik ben bile dogurucam nerdeyse sen doguramadin gitti yahu 😂
Aybarssmom_ Ay hadi gözün aydın uygulamayı kullanan herkes bu postu bekliyordu bence bhsjdhsjs Allah yardımcın olsun çok kolay geçer inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu 🩷🌸
sevaldqn1 Heyzilandmercimek pozitifff olursa direkk buraya yazıcam zaten burdan bir cok kisinin dogumunu okuya okuya kendimi cesaretlendirdim bende başkasina cesaret veririm umarım 🥹❤️
sevaldqn1 @Deletedmom_116 @Burnumageliyoduslkmsn @Sila66 @myangelson @Youngmotherr @crazymommy @Civciv_ @Mavidunyamm
Heyzilandmercimek sevaldqn1 inşallahhh 🫠🥰 pozitif düşünn pozitiiif hareket falan et kafanı dağıtavak şeyler yap musmutlu bir doğum geçir hadi inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
AsELinAnneSi__ sevaldqn1 Günlerimiz hemen hemen aynıydı sizinle biz kavuştuk sizde sağ salim kavuşun inşallah kolaylikla ❤️🤲☺️
Youngmotherr sevaldqn1 Alllaaaaaahhhhhhhh 😍😍😍😍😍😍😍😍 kızzzz bir avazda doğurursun inşallah sana 1-2 aralık gibi dedim 3 aralıkda geliyor galibaaaaa 😍😍