Deletedmom_78 Bakıyorum bu güne çok çabuk gelmişiz ama sanki burdan sonrası yavaş gidicek gibi çokkk heyecanlıyımm çokk az kaldıııı. Anı kalsın istedim burda 🥲
Kubra_enc34 Deletedmom_78 bizde 101 olduk gerçekten zaman çok hızlı ne ara buralara geldik 😂 ama artık ağırlaştım iyice bacak kalça bel ağrılarım var 🥺
Mervesrsy Yaaa bizim de su an 101 resmen 1 gün sonra iki sayılara giriş yapıcaz çok heyecanlıyım nasıl geçti bu kadar zaman çok çabuk oldu gibi bundan sonra nasıl geçecek 😍😍
Esra-sancak6126 Son 36 gün. İlk zamanlar çabuk geçiyor fakat 3 aydır hiç zaman geçmiyor. Gittikçe de zorlaşıyor hamilelik 😇⏳
asilinannesi_ Deletedmom_78 99 Dan sonrası çabucak geçiyor anlamıyorsun bile 🥰 hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏼
elifcevikibis Deletedmom_78 Dün yapıcaktımmm aslında ama sezeryan olacağı için tam da gününü bilemiyorumm. Normale göre bizim de bugün 98 🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸🧿🧿 Sağlıkla gelsinler ❣️😍
Deletedmom_78 elifcevikibis aminn aminnn. Ben biran önce vakitlice gelsin istiyom en fazla 99 gün var diye kendime telkinde bulunuyom 😅
Seniz6774 Deletedmom_78 son 68 🥰 geçsin artık şu son günler hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alacağımız gün gelsin inşallah