Busra6761 2 aylik gebeyim. Sürekli mide bulantısı mide yanmasi. Özellikle son 2 iki gündür midem fokurfokur kaynıyor sanki. Çok şey denedim ama geçmedi. Sizin tavsiyeniz nedir?
Ozgeozge Busra6761 gaviskon veriyolar genelde cnm kana karışmıyormş bebege zararı yokmş dedi dr bna gnelde sıkıntı yasayanlara ondan veryolar
Selindikci35 Busra6761 bende 8+4 oldum..Ayni sorun bende de var canim..Bu ara sevdigim seyleri bile yiyemiyorum..Ben patates haslayip yedim bi de soda ictim biraz iyi geldi
Kbrasuer Busra6761 doktor ilaç veriyo bende aynıydım canım yediklerin bebege faydası olmuyo istifar edince çok o yuzden ilaç veriyo git söyle doktoruna
Ozgeozge Busra6761 dr konuş istersen ama bnmde bazı şeylere karsı oluyo tursu eskili seyler paketlnmiş gıdalar özellkle çikolata yogurt kendin dene bi ne dokunuyo herseyde olmayabliyo çnkü
Busra6761 Tamm canlarım ilginiz için teşekkür ederim. Dediklerinizi denicem. Cuma gününe de randevu aldım. Sizi bilgilendiririm :)
Selindikci35 Busra6761 hayirli guzel haberler alirsin insallah canim..Soguk sutte işe yariyor denedim🤗