aysozrr kızlar merhaba 35 haftalık hamileyim 3 santim açıklık varmış nişan geldi kahverengi dün gece ama hala kaburgama dayanmış vaziyette dehşet sırt ağrım var yel girmiş gibi buna bir çözüm var mı bilen varsa söylesin çok zorluyor günlük yaşantımı
Aydemi aysozrr nişanınız da geldiyse bikaç güne doğum yapabilirsiniz. Bence bol bol dinlenin. Başka ne yapabilrsiniz ki??
zuzuuuy aysozrr nisanim geldi. Sancım başladı.hemen hastaneye gittim .doktorum söylemişti çünkü .20 saat sonra doğum yapmıştım .
aysozrr zuzuuuy doktorumu aradım söyledim ama suyun gelince sancı şiddetlenince gel dedi çocuk aşağı inmediği için ve işin garibi 2 gün sonra tekrar lekelendim mukuslu akıntı hala devam ediyor
EslemBosnak Cakiltasiii bendede bugün geldi az bişey ama benim şeffaf beyazımsı jel gibi yapışkan bişeydi
aysozrr Cakiltasiii mukuslu yapıda kahverengi tam boyut olarak bilemiyorum ama adet sonrası lekelenme gibi
K-Canseven aysozrr Nişan çok önemli bir etken değil ama sizin 3 cm açılmanız varmış? Bilemedim belki yakındır doğumunuz.