066 32 haftalık gebeyım gyno-lomexin fıtıl verdi 600 mg kullanan varmı aranızda hem ıdrar yolu enfeksiyonu hemde mantar var çok yoğun fıkırlerınıze ıhtıyacım var
Kediannesi1 066 çok rahatlatacak iyi gelecektir fitil haftanız da ileri mutlaka kullanın enfeksiyon erken doğumu tetikler çok geçmiş olsun
066 iremnur_17 ay ben attım dün vok ıcerıye atmayı beceremedim yaktı yaktı yaktı ınanılmaz kaşınmaya başladı normalde kasıntı yoktu öyle 1 saat anca sabredebıldım tuvalete çıktım yaa
iremnur_17 066 zaten yanma yapıyor akıntıyı çoğaltıyor bendede öyle oluyordu. Kaç gün arayla atmanızı istedi doktor
066 battaniyemkareli bılmıyorum su an gectı ama gece aşırı kaşındı ıcı acıdı dışarıya aktı biraz fıtılde
iremnur_17 066 aynen öyle kullanılıyor genelde. Yanma yarın geçer büyük ihtimalle ama 2.cisini attığınızda da olucak o belirtiler haberiniz olsun
Rabiakkan Canım bana da 3 gün önce verildi ilk ilaçtan sonra 3 gün ara dediler 2. Yi bugün yapicam vajinada ara ara ağrı ve aşırı akıntı oldu araştırmalarımda da normal diyolar
066 Rabiakkan canım mutlaka kullan 😘bana ılkınde baya ıyı geldi ıkıncısını kullanmayı dusunmemıstım ama tereddütsüz 2yıde atıcam
066 iremnur_17 kızlar aşırı yesıl akıntım olurdu ıdrsr yolu enfeksiyonu mantar vardı dün gece hıydıgım üç çamaşırında çok az akıntım olmuş dün attıktan sonra baya vardı hatta yanma kaşıntı uyuşma bile olmuştu ama şu an şükür çok ıyı akıntım daha az bana baya ıyı geldi sanırım
066 Babyannesii bende başladım antınıyotoge ondan öncede ıshaldım halen ıshalım 33 haftalığım bende bıktım bebekte aşırı hareketli sağolsun 2 gündür ne yatırıyor ne kaldırıyor