Hnd_01 -rzrnmrt47 13.haftada 10 yaşındaki kızım koydu kardeşinin adını 🤭🥰bize düşünme fırsatı bile bırakmadı 😍😅
-rzrnmrt47 Kelebekmisaliihayat benim beğendiğimi eşim beğenmiyor eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin 😁😁
cutecik -rzrnmrt47 ilk oğluma bir türlü bulamadm snra 25. haftada falan sanırm bi yerde Yiğit ismini duyduk tmm isim bu dedik😀 ikinci bebeği istediğimizde erkek olursa Yaman kız olursa Ceylin demiştim eşimde çok sevmişti şimdi Ceylin’imiz yolda💕
Ozr42 Bekarken beğendiğim bir isimdi eşimde onaylayınca Selim ismine karar verdik 🥰 ama bu süreçte baya bi anlaşamadık onun beğendiğini ben beğenmiyordum benim beğendiğimi o en sonunda Selim ismini söyleyince eşimde beğendi 😄
Melos066 -rzrnmrt47 23 deyiz belirledik ortak karar veremiyorsaniz kura çekin bizde veremiyorduk eşimin istediği ismi (Aybüke) benim istediğim ismi (Lina )birde Aysima yazdık kura çektik Aysima çıktı koyduk inşallah 😂🥰
MomsE -rzrnmrt47 evlenmeden önce sadece erkek ismini konuşmuştuk, bebek haberinden sonra kız için düşünmeye başladık deli gibi 🤭 cinsiyetimizin erkek olduğunu öğrendik kolay oldu hiç düşünmedik bir daha 😂