Denizs16 Merhaba herkese Omega 3 bende aşırı derecede mide bulantısı yapıyor, çok zor içiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
teachermom1 Denizs16 Bende de oluyordu, ağzıma balık tadı geliyordu içtikten sonra. Marka değiştirdim. Doktorunuzla görüşüp değiştirin isterseniz.
Ebruebru1991 Denizs16 canim ben daha bugun regenesis max aldim dr yazmisti oda omega iceriyor seninki hangisi
Hilalaktscbk Denizs16 Bende de aynı şekilde yani bir hap bu kadar mı kötü kokar nefesimi tutmama rağmen yutarken kokuyor, içimden kokusu geliyor içtikten sonra bile ama zorlaya zorlaya 23.haftalara geldim.
hsizyl Denizs16 bendede oluyodu bıraktım decavit içmeye başladım gerileme yapmış omega3ü bırakma idare et bu hafta tekrar başladım ben ilk başlarda önden bile gidiyodu şu an 2hafta gerideyiz
Denizs16 teachermom1 evet benimde aynı balık kokusu tadı geliyor gaz yapıyor midemde. Ben hepsi yapıyor sanıyordum öyleyse değiştirmesini isteyeyim doktorumdan
Denizs16 Hilalaktscbk ya nasıl olcak bilmiyorum bende 29. Haftadayım doğuma kadar devam edicez diyor doktorum
Ebruebru1991 Denizs16 anladim cnm bende dun ilk kez omega aldim ekstra bulanti koku olmadi sukur bakalim oyle devam eder ins
hsizyl Denizs16 ayn aşkm doğana kadar dayan ben 35 haftadayım bebek 33te kalmış inşlah doğuma kadar alır
Denizs16 hsizyl iyi düşün daha var bebek için faydalı şeyler yersen düzenli içersen toparlar inşallah 🫶🏻