Yshlt Aybuke5 ben bayılıyorum o komagenelere filan ama hamileliğimin başından beri yemiyorum etinden değil içindeki modifiye Mısır nişastasından dolayı.
FatmaAzra_ Aybuke5 her besini ince ince ayrintilayamayiz cig et olmadigi surece ilk gunden beri yiyorum. Yani byle cok detaya takilmayin derim
Aybuke5 FatmaAzra_ çevremdeki hamilelerden hiç yediğini duymadım hani burası hamilelerin olduğu ortam ya sormak istedim yeterli mi soru açık ve netti çiğköfte yiyen var mı yok mu bu kadar uzatmayın gerçekten sıkıcı oluyo
Merve123a Hazir çiğköfteleerde et olmıyor zaten evde kendiniz yapıyorsanizda yemeyin derim çünkü hamileyken pişmemiş et. Yumurta. Vs yemek yasak
Sezenkarademir Merve123a evde yapılan çiğ köftenin içindeki et pişmemiş olmuyor canım. Saatlerce elimizde yoruyoruz ve o acıyla pişiyor.
Gokceulcay Ben geçen gün yedim ertesi gün mide yanmasından bütün günüm zehir oldu bence yemeyin bir daha asla yemeyeceğim 😔
worin ben gayet yiyorum, etsiz sonuçta ne olabilir ki.. Sucukta mesela yasak değil, bazı insanlar sucuğu pişirmeden yediği için önerilmiyor ama pişirirsen hiçbir sıkıntı yok
Omerhatice Aybuke5 ben babama yaptırıyorum doktoe cok canin istediyse kendin yap disrdakinde et olmasada binbirturlu baharar vs. Birakiyorlar dedi
Merve123a Sezenkarademir genede riske atmayin derim googlda yazin bakin yemeyin der ama siz illa yiceksenizde zaten burda sormaniza gerek yok bildiğnizi yapin zaten