Nrtnnn İyi akşamlar herkese yarın kendi doktorum dışında başka bir hastanede kontrole gitsem kendi doktorumu mu sistemden görür mü acaba bilginiz var mı 🙈 belki çok saçma bi soru olarak gelebilir size ama cidden bilemedim 🤷🏼♀️
Zeynpatak Nrtnnn ben de gecen hafta farkli bi doktora daha gttim doktoruma ihanet etmisim gibi geliyo gidince soylicem yoksa icim rahat etmicek 😅😅
Nrtnnn Drkmls Hahahah yani ne bileyim o da olabilir aslında 😆 daha önce de gitmiştim ve dr u mu çok seviyorum sürekli başka dr a gittiğimi bilmesini istemem 😂🙈
Nrtnnn FatmaAzra_ benden bu kadar basit bir sorunun Cevabını neden bu kadar merak ettiğinizi meral ettim açıkçası 😂 biliyorsan yaz bence yazmak için değil.
Nrtnnn Zeynpatak evet ya belki kuşağa çoksatan gibi gelebilir başkalarına göre ama adam da güvenmiyorsan bana gelme der gibi bakar diye çekiniyorum 😂 bi de sanki dediğin gibi ihanet ediyor gibi oluyoruz sanki 🙈😂
Zeynpatak Nrtnnn benim gittigim ayni hastanenim farkli subeleri bide kesin gorur diye dusunuyorm ☺napalim artik hamisiz biz icimiz rahat etmiyor arada baska doktora da gidilebilir bence 😅
erkilicc E nabız uygulamasından hangi hastanelere gittiğiniz sırasıyla çıkıyor. Doktorunuz da buradan görebilir diye düşünüyorum.
Cansn erkilicc devlet hastaneleri için geçerli o. Özel hastanelerin hepsinin sistemi farklı birbirlerini göremezler. Kaldı ki hiçbir özel buna izinde vermez. Özel hastaneleri devlet hastanesi de göremez.
Nrtnnn Zeynpatak ay valla görsünler ya da görmesinler maşalım artık en azından yüzümüze bişey demezler 😂 bu arada kaç haftalıksınız canım
Esmaakdag Nrtnnn haa baska hastanede demıssınız gozukuyo mu onu biliyorum ama aynı hastanede farklı doktora gıdınce gozukuyo