Kızlar doğurdum geldim 😌 @Ebrarabla_06 @ikiprensannesi53 @Burcu58 @Yazmelegi_ normal diye başlayan, epiduralli normal doğuma dönen ama genel anestezili sezeryanla son bulan bir doğum hikayesi oldu 🫠 çokta pozitif bir süreçti diyemem, heleki epidural kısmında 6. Denemede epidurali takabildiler omurgama ve asla işe yaramadı 🫠 2 doz epidural aldım belki sancı çekmediğim süre zarfı 30 dkdir maksimum ondada dinlenmek için uyumuşum sonra kasıntıları tüm şiddedityle hissettim. Çatım kemikli diye bebişinde kafası şişmeye başlamış zorlayınca alttan en sonunda ben daha fazla dayanamayıp ve korkup beni uyutun artık diye ağlayınca genel anestezili sezeryanla doğurdum. Sonraki süreç korktuğum kadar kötü olmadı ama kalkmam yürümem vs. Sağlıcakla bebeğime kavuştum sonunda. 🤲🏻🐣 bu arada 10 saate yakın suni sancı aldım, ulaşabilinen maksimum açıklık 5-6 cm civarıydı ama dediğim gibi beneğin kafa şişmeye başlamıştı. Hastaneye 2 cm açıklıkla giriş yapmıştım tüm bu süre zarfında açıla açıla 3-4 cm açılmışım düşünün. 🫠