Halimeyildiz Merhaba kızlar son ayıma girdim doktorum hala folik asit kullanmam gerektiğini söyledi. Sizce doğru mu yapıyorum ? Bi sakıncası var mı. Bugün bi sağlık çalışanı kafamı karıştırdı folik asit ilk 3 aydan sonra kullanılmaması gerektiğini söyledi
Beeyzanurr Halimeyildiz ilk 3 ay folik asit kullandim sonra doktor ocean mommy verdi onu da dogurana kadar kullanacaksin dedi elinizdeki ilac ismi nedir.
Merve1414 Halimeyildiz ben 15 tane bile zor kullandım doktor kontrolüne gittiğimde 12 haftalıkken doktorun artık kullanmama gerek yok dedi hiç kullanmadım midemi çok bulandirdi diyince başka marka verdi ama onuda almadım benim oncekindede simdikindede bir sürü vitamin var balik yağı c_b_a cinkonfalan bisiler yazıyordu
Melos066 Halimeyildiz ben 4. Ayıma kadar kullandım sonra doktor regenesis Max OMEGA vitamini verdi doğuma kadar bunu kullan dedi zararı olduğunu düşünmüyorum olsa ilk aylarda da vermezlerdi
seda23_ Halimeyildiz bende imom omega kullanıyorum üç ayım dolunca bırakmıştım doktorum doğuma kadar devam et dedi
nurhuma17 Ben hem özel hem devlet takılıyım ve 16+5 oldum iki doktorum da devam etmemi söyledi bende ilk üç ay tek kullanılır diye biliyordum ama doktor yok devam edeceksin dedi
esmerrmm nurhuma17 bnde devlet takipliyim 13. Haftaya kadar kullanip birak dedi ilk hamileliktede oyle oldu, demekki herkes ayni degil kan degerlerinize gore diyorlardir heralde 🤷
Nurasl1 İlk üç ay kullan sonra ocena mummy kullanırsın dedi bana çokta kullanma taraftarı değilim kullandığım folikasit folidoce çünkü değeri güzel bir ilaç çok kullanmaya dayalı otizim ve üstün zeka sorunu yaşanlar olmuş tereddüt ediyorum oyuzden