Sahsenem34- -Eminee Yaklaşmasına yaklastik ama onunla beraber heyecan korku ve yaşanan zorluklarda artıyor 🤣🤣 ama hep 1. Düşünceniz bebisiniz oluyor
Camlicagizem -Eminee 24+3 ten selamlar 🤗 kızlar anlamsız bir şekilde nerdeyse 2-3 aydır her ay grip oluyorum yıldım artık hayatımda grip olmadığım kadar oldum sanırım 🥹
Camlicagizem -Eminee Sadece burun tıkanıklığıysa hormonlardan kaynaklıymış canım ama benimki direk geniz akıntısı şeklinde oluyor. Zaman geçse de şöyle 30lu haftalara ışınlansak istiyorum 😊 Sizin bebeğin hareketler nasıl peki gün içinde
-Eminee Camlicagizem evet bende burun tıkanıklığı sadece. Hareketli bayağı hiç durmuyor dışardan bakılınca tekmeleri görünüyor özellikle akşamları uzandığımda😍😍
Gamze_yildirim Bebisbg34 24+0 olarak cevap veriyim 2. Gebeliğim sabah akşam baya haraketlerini tekmelerini hissetmeye başladım çok net artık baya bı geç hissettim ama ilkine göre ☺️
Mervesrsy Bebisbg34 geceleri daha fazla hissediyorum gündüzleri de dinlendiğim sıralar hissettiriyor ama yine de çok çok güçlü değil yavaş yavaş güçleniyor bebeğim 🥰
Edaerdem5203 -Eminee 25+3 de bizden şimdiden 10 kilo aldım baya da hareketli bebeğim ayrıca aşırı aşırı fazla uyuyorum 😐😐