Bal34 esmerrmm prilam bende kullandım 17.haftama kadar gece yatmadan 2 tane içiyordum bazen sabahta 1 tane alıyordum.işe yarıyordu en azından günde 1 veya 2 defa kusuyordum.şuan 20 haftalığım çok şükür bağımlılıkta yapmadı
Remziye-karahan Valla prilam içtim fayda etmedi başka bi ilaç verdi ismini unuttum onuda içtim oda etmedi en son özel bi ilaç yazdı Çok zor durumda kalırsan al iç dedi 4. Ayda tık diye kesildi mide bulantılarım neyseki tuzlu çubukta yedim leblebide yedim yok banamısın demedi paşa paşa çektim 🤦🏻♀️ Senemyldrm
sasha esmerrmm yani kusarsan etkisi tam olmaz sanırım canim, yatmadan al ben öyle yapiyordum, canını da sıkma 3. 4. aydan sonra bitiyo bulantilar çiçek gibi oluyo miden
gokcetugumm esmerrmm 39 oldum hala kusuyorum alışıyormu bünye artık bilmiyorim da rutin oldu artık doğsun diye gözüne bakıyorum sabret geçecek başlarda çok zor oluyor gerçekten rabbim kolaylık versin🙏🌸
esmerrmm gokcetugumm amin cnm hic bisey kalmamis senin , rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah adina sevindim bitirmissin 🥰
Sadeceanne2 esmerrmm çok teşekkür ederim güzelim benim bende sana dua edicem sen de. Dediğim gibi yap çok kötü olursan acilden. Serum taktır hemen alıyor lar zaten hamile olduğun için zehirlenmiş gibi hissediyorum de. İyi geliyor gerçekten
gokcetugumm esmerrmm Allah razı olsun aminn çok teşekkür ederim ❤️🥰 sizde sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza kolayca 🥰
ASE6154 esmerrmm şey yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum ben iki gebeliğimdede kullanmadım ilaç o yüzden pek bilmiyorum da, prillam zaten bulantı ilacı değil mi kusuyorsan bu zaten işe yaramadığını gösterir mantıken neden tekrar içiyorsun ki 🙄
esmerrmm ASE6154 birkere kusuyorum icmezsem daha fazla kusuyorum ve böyle elden ayaktan düşüyorum elim ayagim boşaliyor yani , hani hic yoktan iyidir icmem
Newmommyy esmerrmm bağımlılık yaptığını düşünmüyorum. 8. Haftadan 12. Haftama kadar gece 2 tane aldım gündüz içmemi istemedi doktorum çünkü. 12. Haftadan sonra da gece 1 adete düşürdüm. Şimdi 18deyim 3 gün önce tamamen bıraktım. Midenin bulantısı geçtikten sonra niye kullanasın ki?
esmerrmm ASE6154 evet evet tamamen kesmiyor ama en azindan gunluk rutinime devam edebiliyorum icince , rica ederim cnm 🌸
Yasemincee26 esmerrmm prilam bende hiçbir işe yaramadı 10+4 üz bugün. 5 haftadır hiç durmadan kusuyorum 😑 hapı alınca da sersem gibi oluyor midem sonra tekrar kusuyorum 😭