Ilba_34 Luckygece bana da geldi görünce bi değişik hissettim 🥹 biraz da korku heyecan karışımı var tabi 😁
2prenses_masal-oyku Luckygece bende öylesine alt tarafa doğru inince gördüm 🙈 az kaldı çok şükür sağlıcakla inşallah 🩷🩷
Aybarssmom_ Luckygece kıyafetler yıkandı ütülendi çanta hazırlandı sadece beşik kaldı 1-2 haftaya gelecek sizin ne durumda ✨
Meltemmms Luckygece ben bastım yanlış alarm diye geri alabiliyorsun eheheh. Seni happy kids e yönlendiriyor 🥰
Luckygece Aybarssmom_ biz bugün yıkadık kuruyanları ütüledik ama daha çok iş var. Çalıştığım için hafta içlerim iptal 🥲 beşiğimiz geldi kurmadık henüz biraz daha bekleyelim alan daraltmasın dedik 🥰
Luckygece Aybarssmom_ teşekkür ederiz Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Bsr1905 Bende bugün 34 e girdim butonu gördüm çok garip geldi banada ya demekki her an doğum olabilir inşallah hazırlıksız yakalanmayız Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Reyhan_krby88 An itibari ile 34+0 olduk 🥰❤ Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi insallah 🥰❤🙏