Anneadayiii__ Bugün Spekulum ile muayene oldum mantar enfeksiyonu var dedi doktor bebek için bir zararı yoktur dimi? Canım acıdı çünkü.
gencbiranne1 Anneadayiii__ bende 11. Haftalardayken spekulum ile muayene olmuştum rahim ağzına ve uzunluğuna bakmak için dediler hiç bir sıkıntım yoktu ama baya canım acımıştı çok sert bir plastik 1. 2. dk sürdü ama baya acı çektim
Anneadayiii__ yeniannna34 bana da fitil verdi kullanmayı deneyeceğim bugün ilk kez böyle muayene oldum ondan tedirgin oldum biraz
Anneadayiii__ gencbiranne1 bende gördüm hatta akıntımı gösterdi rengini demirdi ya da öyle bir şey plastik değildi
Anneadayiii__ Pamuk acıması normal mi peki ben ilk kez alttan muayene oldum beklemiyordum öyle bir şey kendimi çok sıktım acıdı canım
Pamuk Anneadayiii__ İlk kez olduğu icin ve kendinizi kestiğiniz için acıması çok normal.Ben sürekli olmama rağmen bazen aciyor.Mantar enfeksiyon var mıymış?
Anneadayiii__ Pamuk evet varmış akıntımın rengi daha çok sarı yeşil renge dönmüş,fitil yazdı kullanmam için dediğiniz gibi kendimi çok kastım belki de ondan böyle acıdı