Merhaba kızlar iki senedir esimle deniyoruz ve pko oldugu icinde bir türlü olmadı cocugumuz doktora gittim bikac sefer klomen denedim bir kere olmadi 14. Gun adet oldum sonra rahim filmi bile cekildim onumde bi engel kalmasin tup bebek fln yaptirirsam diye bikac ay ole boyle gecti sonra neyse tekrar busefer farkli doktora gittim klomen yada femara doktorum secimi bana birakti ama klomenin rahim duvarinj incelttigini femara bu konuda iyi oldugunu ve inceltmedigini fln soyledi klomen femraya gore daha ucuz bir ilac herneyse femara aldim adetin ikinci gunu basladim bes gun sabah aksam ictim ilac bitti iki gun bekle gel demisti doktorum gittim muayeneye tamam bugun dedi igneni al vurul dedi hemen istedigi büyukluge gelmisti yumurtam aldim ovirtella igneyi gobekden vuruldum 9 ekim igne vuruldum ve 9 ekim estrofem baslatti beni sabah aksam agizdan ictim igneden bir gun sonrada bes gun boyunca iliski denedik esimle doktor igneden 3 gun sonrada progestana baslamami soledi bunlar hep destekleyici ilaclar ilk klomen denememdeki doktor bole ilaclar vermemisti bana estrofem rahim kalinligi icin progestanda destekleyici olursa dusmesin tutunsun diye sanirim neyse ignenin 13. Gunu test yaptim zorla gorunen bir silik testle karsilastim sonra 14. Gun gittim kan verdim 14.48 cikti beta degerim yani hamile kaldim kaydettigim igne ve beta notlarimida ekledim kizlar
1 Ekim adet oldum
9 Ekim iğne vuruldum
22 Ekim İğnenin 14. Günü 14.48
24 Ekim İğnenin 16. Günü 29.79
26 Ekim iğnenin 18. Günü 51.42
30 Ekim iğnenin 22. Günü 405.5
3 kasim beta 2444 hemen gittim ve keseyi gördüm
Simdi ise 9 haftalik hamileyim kizlar allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Bende hep yasayan insanlardan orneklerle arastirmalarimi yaptigim icin sizlerede bilgi olsun die yazdim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin bugune kadar okadar cok doktora gittimki devletede gittim ozelede gittim universite arastirma hastanesinede gittim artik tup bebek yapmayi dusunuyordum ilk femara denememle olduu ama yaninda doktorun estrofem ve progestanda verdi bence bunlarin hepsi bir butun olarak olmasi gerekiyor.