Lavinya_21 Kızlar bu aylarda bebekleriniz kac kılo doktor bize sınırda düşük dedı. 3 ay önce raporlu mama yazdırdı kullanıyoruz suan oglum sadecr ılk ay 900 g aldı. Onun dışında kılo alımı durdu 2 aydır gıfıyoruz hala 8 600. 3 ay sonra raporu biticek doktor Boyle devam etse sizi başka bi bolume sevk edecem dedı. Kılosu düşük olan bebenız varmı yada şunu şunu yaptım da kılo aldı dedıgınız seyler.
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Lavinya_21 aynı durumdayız canım benim sinirlerim bozuldu yapmadığımız tahlil kalmadı en son 7900 kiloydu aşırı hareketli iki dakika durmuyor yerinde bende anası babası ne olsun çocuk diyip avutuyorum kendimi neden böyle kaynaklı Bi türlü cozemedik sağlığında hiç Bi problem yok herseyi yiyor ama gören 8 9 aylik bebek sanıyor
hunilimom Lavinya_21 benim kızım da öyle küçüğüm Ağustos 22 dogumlu ne boyu uzuyor ne kilo.aliyor 9 kilo 8.. ayından beri hemen hemen 14-15 aylık bende goturdum doktora çocuk doktoru yeşil alan açtı endokrin bölümüne götürdüm kilosuna boyuna baktı normal dedi 4 yaşına kadar müdahale edemeyiz dedi tabi doktoru beğenmedim ben am artık üzülmüyorum sağlığı yerinde şükür vitaminleri eksik çıktı mesela vitamin kullanıyoruz
Lavinya_21 Ankara-58 benım bebek 6 aya kadar güzel aldı 7 bucuk kilo oldu. 6 aydan sonra durdu 7 bucuk kiloda. 3 ay önce raporlu mama ıle 8600 oldu 2 aydır gene durmuş cok zayıf piskolojim bozuldu resmne ya
Ankara-58 Lavinya_21 yemek yemiyor sevmiyo hareketli boy kilosu normal heralde doktor birseu demediğini göre bana göre Cook cook az ama
Lavinya_21 Ankara-58 benımkı bazen zorla verıyom yumurta fln hp mıfesını bulandırıyor. Bıfr 2 aydır yürümeye başladı hiç durmuyor yerinde aksama kadar 1 dk oturmuyor
Ankara-58 Lavinya_21 sıkıntısı yoksa dert etmeyin ben bıraktım oğlumun peşini açılırsa yiyo zaten zayıf olsun sağlıklı olsunda
Lavinya_21 Ankara-58 öyle vala da. Millet sanki ogluma iskence edip aç bırakıyor musum gibi davranıyor. Cocuga seni bitirmişler gibi seyler soyluyorlar hamileyim de moralım cok bozuluyor
Ankara-58 Lavinya_21 hiç canını sıkma valla ben Cook sıkıyorum kendime.ediyordum saldım gitti sağlıklı olsun yer iki gün sonra sen hile sasirirsin
Lavinya_21 yokaglamiyomgozumadozkacti_- aynen kız vala 14 aylık ama. Masllah 10 aylık olan mılletın cocugu daha iyi kilosu. Gene maşallah diyelim 🤦
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Lavinya_21 Bi yandan iyi oluyor da kucaktan inmiyorlar kilolu olsa napardik bilmem Bi yandan da çok minnacık elleri yüzü hiç büyümüyor benim nazarım değdi galiba hiç büyüme hep böyle kal dedim çocukta kaldı saatine mi geldi ne🤗 bide büyüklerde kırk karışığı var cocukta diyip aklımı bulandiriyorlar ne yapicam bilmem
Lavinya_21 yokaglamiyomgozumadozkacti_- kırk karışıgı nedir kız. Nasıl bişi hiç duymadım. Benımk7de ya ha bire karnıma cıkıyot Allahtan hafif yolda ıcerdekı bebe ezilir 😂😂
Lavinya_21 hunilimom anladım cnm ama bizim doktor gastroenteroloji denilen bolum varmış. Raporu bıtsın devam etse oraya yönlendirıcem fedi. Artık bakıcaz vala. Benımkının de boyu yol kız eli ayagı küçücük
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Lavinya_21 40 günlükken 40 li bebek gelin vs üzerine denk gelirse onların 40 i birbirine geçermiş diyorlar anlamam bende pek o zaman çocuk büyümez diyorlar
hunilimom Lavinya_21 aynı benimki de aşkım öyleydi 3 kilo doğdu ama.bize ne mama ne bize dediler minyon olabilir dediler
Lavinya_21 yokaglamiyomgozumadozkacti_- haa o zmn bizde olmamıs oyle bişi gelin vs yoktu cunku bende 😅
--Kubra-- Benim bebeğim sütüm az olduğu için doktor tavsiyesiyle mama kullanıyor, 3 aylık şuan ve 6 kilo. Herkes nekadar küçük bu diyor. Çok zayıf bu flan diyorlar bana moralim bozuluyor. Bilmiyorum öylemi ama bana büyük geliyor bebeğim. Oğlum 2.300 doğmuştu.