Pamukluanne Selam Kızlar ben artık alt giyimde sıkıntı yaşamaya başladım dört ayı geride bıraktık ebebekte hamile tayt çeşitleri vardı kullanıp memnun kalan var mı veya nerden aldınız hamile pantolonlarınızı ??yardım bekliyorum çünkü hiçbir altım olmuyor 😖😖
Brcshnyvz Pamukluanne Dodomom Yaa, bende aynı durumdayım, kime sorduysam lcw den hamile pantolonu al dedi. Ben de ekliyeyim bari :(
LamiyaCetinkaya Pamukluanne Eşofman altı hediye geldi bana 2 adet ebebekten almışlar, gayet memnunum 😊
Dodomom Brcshnyvz artık tayt falan giydiğimde daralıyorum ya salopet tarzı da düşünüyorum 1 tane yeter doğuma kadar
tugcesakzci Pamukluanne pentideki Kasım kampanyasından almıştım 1 alana 1 bedava vardı bunca zaman almadığıma pişman oldum gerçekten bi bakabilirsin çok kışlık değil ama haberin olsun
Mineartcc Tesettürlü olan anneler memnun kaldığınız pantolon var mı? Tayt dar olduğu için dışarıda gidemem, pantolon veya benzer bir üründen memnun kalan varsa link atın size zahmet
aslhnkrts9 Pamukluanne ben kapalıyım 5. Aya kadar hep yüksel bel eşofman yada bi beden büyük eşofman falan almıştım ama hamile taytının rahatlığı başkaymış 52 kgyim ilerisini düşündüğüm için xl almıştım