cansureis kızlar merhaba 7 ayın sonuna geldim henüz yok malesef. Hsg çektirmek istiyorum özel hastanede takipliyim doktoruma 1 sene dolmadan hsg çektirmek istiyorum desem onay verir mi normalde devlet 1 yılı bekliyor ama benim sedef ve iltihaplı romatizmam olduğu için tedavilerm 1 senedir aksadı çocuk düşündüğüm için bunuda belirtsem yaparmı acaba? Birde çekildikten sonra hamile kalan oldu mu?
Sunaya cansureis bende özel takipliyim ama dr çekelim dedi fiyat fazla geldi devlette cektircem bu ay daha randevu alamadım nasılsın olcak bilmiyorum inşallah yaparlar
Lagertha_ cansureis ben kimse istemeden çektirdim özel görüntüleme merkezinde. Temiz çıkmıştı ama bir kaç ay sonra hamile kaldım etkisi var mı bilmiyorum
Boncukk123 cansureis canım doktoruna danış ben cekıldıkten sonra gebe kalan cok kışı okudum tüpler açtığı icin gebelik gerçekleşiyormuş 7 ay olmuş aslında doktorlara göre cok erken 12 ayın sonunda araştırma yapılıyor ama rahatsızlığının olduğunu belirtirsen erkene çekebilir diye düşünüyorum
cansureis minnosbirkiz Çok teşekkür ederim. Siz yaptırdınız mı acaba nasıl oldu sonrasında gebelik oldu mu?
minnosbirkiz cansureis benim 2.defa çektirişim, 1 buçuk ay önce gittim kendi isteğim doğrultusunda çektirdim ☺️ ilkinde gebelik olmuştu ama sağlıksızdı, şimdi sağlıcakla yenisini bekliyorum inşallah ❤️
cansureis Sunaya İnşallah 1 seneyi geçtiğini söyleyin bari de anca öyle yaparlar. Özel ne kadar fiyat verdi?
cansureis minnosbirkiz Ah inşallah 🥰 Anesteziyle mi yaptınız yoksa diğer türlü birşey almadan mı öyle çok acıyor gibi yorumlara çok denk geldim
Sunaya cansureis 7 bin istediğim ya korkmuyorum devlet sorun çıkarırdı diye 3 yıldır deniyorum 1 dış gebelik 2 sağlıksız gebelik gecirdim
minnosbirkiz cansureis benim hastanelerle çok iyi anılarım olmadığı için, iyice travma olmasın diye anestezili çekildim, uyandığımda her şey bitmişti ☺️ çok konforlu oluyor tavsiye ederim, zaten stresli süreçler, iyice zorlaştırmaya gerek yok 🥰
cansureis Sunaya Çok geçmiş olsun ben dayanamam ya anestezi olmadan doğum sigortam var tamamlayıcı acaba karşılarmı