caglaslan61 Kızlarrr Bahçelievler medipole hastanesinde kontrollerimi ve doğumumu gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Kimler hangi hekim takipli, nasıl tecrübeler edindiniz?
seyda53 caglaslan61 muhabbet hanımda doğurdum ben memnum kaldım bi sıkıntı yaşamadım şükür normal doğum oldu
Kilaflarinmucizesi caglaslan61 On bir sene önce büyük kızımı 19 ay önce küçük kızımı Necla hanımda doğurdum kimi yönlendirdi isem çok memnun kaldı. Pazartesi üçüncü bebeğime yeni hamile olduğumu öğrendim onun kontrolüne gidicem kesinlikle tavsiyemdir
betule2002 Bende hamileliğimin başından beri Bahçelievler medipole gidiyorum 27+2 haftalığız doktorum muhabbet hoca. Şimdiye kadar memnun kaldım. Rahat ve sakin bir doktor. Sizleri gereksiz yere germiyor
caglaslan61 betule2002 bende dün kontrol muayenem için Muhabbet hocaya gittim. Çok da güzel enerji aldım ama sizlerin de yorumunu merak ettim. 27+2 deyim bende artık doğum yapacağım hastanede devam etmek istiyorum.
Gizemyazar Kilaflarinmucizesi bende necla hanımdan takipliyim çok tatlı bir kadın ama bir kaç yerde sonuna kadar normal doğum.diyor ama sezaryene alıyor genelde falan diye okudum bana şimdilik normal gözüküyor dedi 36 haftalık hamileyim bende ama son anda sezaryene döndürür mu bilemedim sizin normal mi oldu
sedanurbelik 31+2yim muhabbet hocaya gidiyorum daha dün kontroldeydik o kadar sakin bir doktor ki tüm endişelerden arındırıyor sizi💖
Meryemzeynep02 caglaslan61 İki kızımıda Mürvet hanımda doğurdum şimdi 3.bebeğime yine Mürvet hanımlayım çokta memnunum ❤️
sedanurbelik eylmz konuşmadık her şey normal gözüküyor sadece ani hareketlerden kaçınalım artık dedi kontrollerim 3 haftaya düştü artık 35. haftada da nst ye bağlanmaya başlayacakmış
Asyabby Kızlar bende bu hastanede doğum yapmayı planlıyorum şubat ayı annesi olucam inşallah hastane bebek için bakım eşyaları veya giysi veriyor mu normal doğum için gidip sezeryan doğum yapan var mı özellikle bunu öğrenmek istiyorum
MugeBulut Derya Kanza Gül e gidiyorum. Çoook memnunum Aşırı pozitfi ve rahatlatıcı. Ama hastası çok, bekliyoruz genelde. Yine de vazgeçmedik. Normal doğum taraftarı. 🎈🤍💐🧿
senafa_ caglaslan61 asiye hanıma gidiyorum cok tatlı ve ilgili fazla bekleyeni var yoğunluk cok biraz o kısım sabır gerektiriyo 🥲