Kivircikkuala Kivircikkuala adet oldum kızlar @aysenuroztunc @Seyma5050 @Deletedmom_85 sunshine_ aslansmommmm Buketedaa gokyuzununogrencisii Boncukk123 tatlibebegim_ 1prensesannesi__
1prensesannesi__ Kivircikkuala yaaa tüh testtede var gibiydi üstelik kuruma cizgisiydi demek nasip askım insAllah olucak zamanı gelince 😘
Buketedaa Kivircikkuala yaaa hayırlısı olsun canım benim belkide mimyasal olmuştur. Yoğun mu kanaman yoksa lekelenmd tarzında mı ? Yerleşme kanaması oladabilir
Yusufayazin__annesi Kivircikkuala ya çok üzüldüm testlerinde çizgi gözüküyordu silik neden ki 😶 hakkında hayırlısı olsun demek daha vakti vae mis kuzum. Benim ilki 5 yıldan sonra oldu bana
aslansmommmm Kivircikkuala hayırlısı olsun kuzucum uzme lutfen kendini bu ay nasip olsun insallah saglkla 🥰
Kivircikkuala 1prensesannesi__ hemen çıkmasına anlam veremedim kan için yine de gidicem doktor öyle dedi kanaman olursa gelmemezlik yapma diye . Kimyasal mı geçirdim acaba ya yada sağlıksızdı mı noldu bakalım kan sonucunda anlar doktor
Kivircikkuala Buketedaa adet günü yerleşme olur mu ki kuzum kahverengi geldi bende evden çıktım şimdi hastaneye gidiyorum bakalım doktor kanama olursa gelmemezlik yapma her kanama gebe olmadığın anlamına gelmez dedi . Ama yine de kabullendim ben olmadığını düşünüyorum
Buketedaa Kivircikkuala çoğu kişide adet günü veya bir gün önce lekelenme olup yerleşme kanaması olabiliyormuş. Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Morkity Kivircikkuala benim de kanamam olmuştu kahverengi ve birden geldi. Bende kimyasal falan sandım ama çok şükür gebeliğim devam ediyor progestan eşliğinde, mutlaka kan verin. Gebelik olmasa silik çizgi çıkmaz
Ebruebos Canım tutunma olmamıştır. Ya da kuruma çizgisi de olabilir. Prodoctor de çok çıkıyor. Ben 10 gündür yapıyorum hep sonradan silik oluyır.
tatlibebegim_ Kivircikkuala yaa ben pozitif diyordum sana olumlu düşünmüştüm hayırlısı olsun inşallah kanda çıkar🥹
Kivircikkuala tatlibebegim_ Buketedaa Teşekkür ederim kızlar benim de kaderim bu heralde anne olamayacağım
Boncukk123 Kivircikkuala inşaAllah bir sonra ki aya nasib olur canım umudunu kaybetme ben 2 ay ovülasyon kullandım ilkinde adet olmustum üzülme 🌸
Babyy001 Kivircikkuala yinede kan ver güzel düşün çok dua ettik sana en kısa zamanda nasip olsun inşallah 🤍