umrumdadegil Kivircikkuala atayım istersen ama fotoğrafta bile görünmüyor şekilden şekile gitmiştim fotoğrafta çıksın diye 🤣 hiç ümidim yoktu yaparken yaptım kenara koydum unuttum hatta 1 saat sonra testi yanından geçerken aa test yapmıştım diye aklıma geldi baktım 🤣
tatlibebegim_ Kivircikkuala ay inşallah tutmuştur ya yarın tekrsr yap bakalım 🤗dua ette kist oluşmasın
Melk_plt00 umrumdadegil şuan bugün yaptığım test aynı böyle ve adetime 4 gün var 😔inşallah benimde vardır acaba kuruma çizgisini diyorum kendime
Kivircikkuala Kivircikkuala adet oldum kızlar @aysenuroztunc @Seyma5050 @Deletedmom_85 sunshine_ aslansmommmm Buketedaa gokyuzununogrencisii Boncukk123 tatlibebegim_ 1prensesannesi__
umrumdadegil Melk_plt00 kaç dakika sonra çıktı böyle ben 1 saat sonra gördüm unuttuğum için test yaptığımı akşam tekrar emin olmak için yaptım aynı çıktı 5 dakika içinde
umrumdadegil Melk_plt00 inşallah vardır canım 🥰 elinde var mı başka test tekrarlarsın ilk 5 10 dakika başında bekle o zamanki sonuç doğrudur
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala bence var canım çok sevindim inşallah vardır canım yaa 🤲 bariz diğerinde çizgi görünüyor bence testi tekrarla ❤️