GamzeCan
[bilinmeyen] var canımm mesela benm arkdsımın eşi mavi gözlü sarışın kendi tam tersi bebiş aynı babasıı😂
GamzeCan
[bilinmeyen] ama genelde koyu renk daha ağır basar canım ama kısmeet🤗
Ssseval
[bilinmeyen] bebekler genelde esmerlere çekiyo😂 benim kızım babasına çekti, ikinciyi bekliyorum bana benzer mi diye😂
HalisEbruoban
[bilinmeyen] canım ben esmerım esımkumra ıkımızde kahverengı gozluyuz ama kızım beyaz tenlı ve mavı gözlu
GamzeCan
[bilinmeyen] neden bilmiyorm ama esmer yeşil gözlü olurmuş gibi hissettm bian😂
GamzeCan
[bilinmeyen] Allah gönlündekini nasip etsin canım benmm🤗
Krasivyy
[bilinmeyen] bende eşimde sarışın renkli gözlüyüz bide esmer oluyomuş bebeğimiz 😂😂
Hfoz
Ben kumralım kahve saçlı eşimde kumral ama saçlrı siyah oğluşum beyaz tenli ve sarı saçlı
Morcivert061
[bilinmeyen]Hep bana benzesin istiyorum esim esmer ben sarisin yesil gozluyum🤣 huyu esime benzeyebilir ama tipi bana benzesin🤣🤣🤣🤣
Krasivyy
[bilinmeyen] ayy sağlıklı olsunda inşallahhh 🙏🙏 bu arada baba geni daha baskın olur genetik yapıyla alakalı olarak babaya çekebilir bebişin
Merve71
[bilinmeyen] canım yalnız değilsin bu konuda 😂😂 ben esmer eşim mavi gözlü kumral ve bayagi uzun filan boyu çok istiyorum kizim oyle olsun diye ama hayırlısı sağlıklı Olsun larda gerisi önemli değil 😊😊
HalisEbruoban
[bilinmeyen] yok babaannesı acık tenlı ama renklı gozlu yok cok istedim renklı gozlu olmasını oldu sımdı oglusum olacak ınsallah kızıma benzer 😀
bulutunannesi33
[bilinmeyen] ben beyazım hatta bembeyaz babamız esmer ılk bebegımız mavı gozlu sapsarı oldu 😂 babasıyla alaksı yok benlede eh işde ama kız kardesımle erkek kardesımın yanına koy sankı onların cocugu 😂😂 bu bebegımız kıme benzıcrk cok merak edıyoruz 😂