ArinLinamm34 Kızlar bende 21+3 şuan da sürekli hamur işi istiyorum bide kasığım da toplanıyor bazen hafif hafif hareketleri var fazla yürüyemiyorum belim ağrıyor bazen normal. Mi ?
Brnyrk ArinLinamm34 aynen benmde kasığımda toplanıyor ama şunu fark ettm fazla ayakta kaldığımda oluyor. Hemşireye sordum kafası dedi. Zaten dokununca yer değiştiriyor hemen🤗🙏
ArinLinamm34 Brnyrk pıt pıt diye attığını hissediyorum Bi tek yer değiştirdiğini h fark etmedim daha. Bazen çok korkuyorum ama 😔 elimde olmadan
Brnyrk ArinLinamm34 sanrım bizim bıraz daha zamanımızvar😣 24 25 de hissedicez tam galiba😣 bende bazen panık yapıyorm. Kendımı zor tutuyorum doktora gitmemek için.
Betl42 Brnyrk kalça ağrısı bende de vardı magnezyum ve kalsiyum içiyorum bi de gün aşırı sade maden suyu içiyorum o baya azalttı şükür ama sırt ağrısı çok fena yaa
despina234 Benimki 26 hafta ama iştah bazen çok artıyor ve ilk aylardaki uyku hali geri döndü. Sizler de çabuk yoruluyor musunuz ya da bu belirtiler sizde de var mı?
Brnyrk despina234 bende çabuk yoruluyorum bu hafta özellikle ve baş dönmem oluyor. Ama durmuyorum ne evde ne işte. Kendıme dinlenme fırsatı vermıyorm😣😣😣
ArinLinamm34 despina234 evet bende çabuk yoruluyorum kuzum sen 26 haftadısın normal ben daha 22 ye yeni giriyorum bende çabuk yoruluyorum uyku düzenim bozuldu gündüzleri uyumak istiyorum 😔
despina234 Brnyrk aynı hatayı ben de yapıyorum hem çalışıyorum hem de evde durmuyorum. Oturmayi seven biri değilim o yüzden cabuk yorulmak beni üzüyor