Eflinlina Kızlar benim cok akıntım olmaya başladı bu aralar 32 haftalık hamileyim sağlik ocaginda cok az enfeksiyon cıktı su içmemi önerdiker ondan kaynaklimi acaba beyaz şefaf karişik bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Derinnmom Eflinlina 28+5 aynı durum bende de var git gide artıyor bi de idrar verdim azıcık enfeksiyon çıktı anlamadım ki
Eflinlina gncglozclk sağlık ocaginda idrar testi vermiştim enfeksiyon cikti akıntı ondan dolayı olabilirmi beyaz akıntım oluyor bağzende su gibi oluyor
gncglozclk Eflinlina mantar olabılır canım beyaz akıntı genelde normal benim de su gıbı oluyordu tuvaletten cıkınca oluyordu idrarmış burdan kızın biri bana hemen kalkma tuvaletten dedı dedı gıbı yaptım harbiden oyle oldu suan yok suyun normalse korkma bol su ve yogurt tuket gunde 2 kase cok iyi geliyor aramız da 1 hafta var bende 33 deyim benim de oluyor 😂
Eflinlina gncglozclk ay cok teşekkür ederim ya bende idrardan sonra hemen kalkmayıp deneyeceğim içim rahatladi biraz en son kontrole gittigimde herşey yolundaydı cok şükür 🙏
gncglozclk Eflinlina vallaha ben hemen kalkıyordum simdi kalkmıyorum 2 kere daha geliyor 😂😂😂 o gelen su da idrar olduğunu oyle anladım o kız sayesinde vallaha doktora da sormuştum su olabilir demıstı ben ihtimal vermedim tuvaletten hemen sonra oluyordu sonra gıttım 3 gun sonra agrım var diye suyum normalmiş sararıyordu ıc camasırım idrar olduğunu oyle anladım bende
gncglozclk Sol kasıgım da agrı vardı yururken baya idrarımda koku vardı 4 gundur pazartesi gıdıcem bende idrar vermeye agrım dun koku da bugun kesildi gunde 3 litre su ve 2 kase yogurt yedim yinede gıttım de idrar vercem bakalım ne cıkıcak