0107 Merhaba hanımlar, Gebze’de özel hastane ve doktor öneriniz var ise yazar mısınız ve doğum fiyatları nedir acaba?
Sedefkitir12- 0107 ben yüzyıla gidiyorum Çiğdem hanıma ilk gebeliğimde de ona gittin suan 2. Ye hamileyim tekrar ona gidiyorum çok memnunum
Birdadaskizi 0107 medikal park mine atlı Muayane sanırsam 1160 tl normal dogumu bilmiyorum sezeryan 1. 18.000 Sezeryan 19.000 Sezeryan 20.000 tl
_tuuggcce_ 0107 merkez prime, bülent serdar san. Hamileliğimi kendisi takip etti, doğumumu da kendisi yaptı. Ağustos ayında spinal ile sezaryen oldum 13000 tl idi. Tavsiye ederim
myworldd_ 0107 yüzyıl Gebze hastanesinde Koray beye gidiyorum ilk doğumum da onda oldu ikinciye de iki hafta sonraya görünüyor fiyat hakkında kesin bilgim yok hastaneyi arayın isterseniz
0107 Sedefkitir12- Bende birkaç aya taşınacağım doğumum orada olacak o yüzden önceden araştırıp fikir edinmek istedim. Ücretler halkında bilginiz var mı acaba?
Sedefkitir12- 0107 duyduğum kadarıyla suan da sezeryan ya 11 miş ya da 12 yılbaşından sonra ne kadar olur bilmiyorum hiç
Ogretmenanne- Ergül bilgiç özel muayenesi var çok çok başarılı . 2. Sezaryenım ve 2. Gün ayaktaydım harıka bir doktor , detaycı ılgili biraz eli ağır ama her şeye değer. Doğumu medarda yaptım hastaneden de memnun kaldım
baab1 0107 yüzyıl hastanesi. Çiğdem hanıma gidiyorum ilki de çiğdem hanımdaydı. Sımdıde ona gidiyorum çoook memnunum 🙏🏻🌸
Birdadaskizi xx16xx merhaba evet gecen haftalarda sormuştum hastalık vs gibi mani bi durum olmazsa (kendisi için )saat farketmez geliyorum demişti
Birdadaskizi xx16xx bugün gidicem hatta. Demir ilacı midemi bulandırıyor içemiyorum diye mesaj attım gel damardan taktıralım yazmış gitcem bakalım. Özel hastanelerin en büyük avantajlarından biri doktorla telefonda görüşebilmek
Sule0- 0107 merhaba Gebze Yüzyıl Hastanesi Seher hanıma gidiyorum pamuk gibi ilgili bir doktor.. ilk gebeliğim ama kuzenlerim ve arkadaşlarımın doğumlarını gerçekleştirdi çok memnunum tavsiye ederim
bambiriver11 0107 gebze anadolu sağlık ( john hopkıns ) çok güzel ben oraya gidiyorum memnunum doktorum zeynep hanım çok tatlı güleryüzlü biri
Kubraurganalper 0107 özel yüzyıl hast . Ceyhun Ateş iyikiii diyorum doktorum için.. 3.gebeliğim 24.haftamdaym öyle sakin relaks ve gerçek anlamda başarılı bir hekim kendisi..