Evgenya Axin canım benim karnım sertleşip yumuşuyordu. Ağrım da vardı ve bu beş on dakikada bir oluyordu. Arada olması sıkıntı değil ama benim iki gün boyunca bu şekilde düzenli sertleşip yumuşadı. Nst de sancım çıktı zaten ve dr doğum sancısı dedi. Nidicard ile progestan kullanıyorum kasılmalarım durdu. Cumartesi dr kontrole gideceğim. Kafana takılan ne varsa dr ara canım ihmale gelmez Allah korusun.
Axin Evgenya sagol canim benim karnimada diken gibi batma oldu bugun gaz sancisi mi anlamdim gidecem doktara soyleyecem
Nil Evgenya benimde son 16 günüm kaldı ama hiçbir belirti yok nstde sancıda çıkmıyo. Bakalım ne zaman gelicek kız çocukları normalde erken gelir diyolar ama burdada hep kız çocuklarının geç geldiğini görüyorum anlamadım
zlemAtAcar 27 haftalık olduk💖 Kızımın gelmesi için sabırsızlanıyorum😊 Ama sanki Zaman geçmiyor gibi 😔
EbruEgemen1123 Rabia88 bizimde bugün 29+1 teyzesi 😊 biz İnci Beren düşünüyoruz. Öykü, Yade, Işıl, Dilara, Aylin de düşünmüştük. İpek, Hüma, Mihre, Elif isimleri de önerilmişti bize. Hayırlısı olsun. 🌹
Rabia88 EbruEgemen1123 İnci ismi çok hoş kayınpederik istedi ama eşim istemedi 😣 bahar eşimin adına çok uyuyor diye joker ismimiz ama onun dışında Elf ipek defne nehir Miray arasında kararsiziz defne çok koyan var elif ismini anlamini çok seviyorum ama esimin kuzeni koydu diye sanırım ondan da baz geçeceğiz 😞 sağlıkla adıyla gelsin prensesiniz
EbruEgemen1123 Rabia88 sizinde hayırlısıyla gelsin prensesiniz. Güzel isim koymak nasip olsun hayırlısıyla 😊 kim ne demiş isim kime uymuş bunlara bakma. Annem bana geçen konuştuk o senin kızın dedi. Yani anne babanın hakkı isim tabii. Ama annesinin kızıya şimdi bilmiyorum benim annem öyle beni destekledi 😂🙈 sen beğen not et eşinle eler bulursunuz içlerinden bişey veya çok başka bi isim çıkar karşınıza 😊🌸
Rabia88 EbruEgemen1123 ikimiz de kriterleri çok 😞 eşim uzun, iki isim , alfabenin başından ve sonundan harfle başlayan isim istemiyor okulda zorlanmasına diye bende dinen de anlamı güzel sonuna M harfi gelince anlamı bozulmayan (ada - adam , Bade - badem ) isim istiyorum birde yurt dışında da zorlanmayacagi bi isim olsun dedik işin içinden çıkamıyoruz 😂