Egemoms1303 cansutekgul 100 den aşağı inmeyen ben 🥺 Hele ultrasonda bebege bakarken benim 120 bebeğin 140 oluyor 😁
Egemoms1303 cansutekgul üste çıksın anlayam biri yazar diye yazdım yoksa bilmiyorum sınır kaç nasıl 🤭
Fatmanur1616 Benimde genelde 100 ün üstünde çıkıyor bu çok normal bebeği beslemek için kalbimiz her zamankinden çok çalışıyor 😄
aslhnkrts9 cansutekgul aslında normal hamilelikte bı tık daha artar nabız korkmayın ☺️ benim oturduğum yerde 130 çıkıyo 😂
cansutekgul Beyzanrkrkmz ben de öyle nefes alıyorum ki herkes niye böyle nefes aloyosun diyor uzandığımda kalbimi yastıkta hissediyorum
Kubra_haciomer cansutekgul ilk haftalar çok normal bana doktor 130a kadar normal demişti. Hormonlar yükseltiyor maalesef. Bol su içmeni öneririm su dengeliyor
Kubra_haciomer cansutekgul artan progesteron hormonu çarpıntı ve nefesi kesiyor maalesef. Ben yazın olduğu için buz kompresi alıyordum göğsüme o rahatlatıyordu ya da soğuk su içiyordum. Doktor söylemişti bide güçlü öksürükte düzeltiyor umarım geçer sizin de 🥹
ruveyda123 cansutekgul bazı zamanlar 100-110 oluyor çok normal dedi doktor hamilelikte 120ler bile normal dedi korkmayın🌸