HamidoDemirci 29. Haftadayım okuldan eve gelince koltuktan kalkamıyorum kansızlık beni mahvetti hiç halim yok 😢😢😢😢tvde pek birşey yok benim gibi olup boyuna netflix izleyen ,,yabancı dizi tavsiyeleri olan var mı
Candy_liz Selintosh 3.sezonda sıktı beni ve bıraktım, HamidoDemirci ben de hem yabancı- amerikan dizilerini hem animeleri hem de kore dizilerini çok seviyorum.. Tvde cidden bir şey bulamıyorum izleyecek..
HamidoDemirci Drycgds çok kanlı ve karanlık gözüktük içim daralır diye izlemek istemedim ama olabilir👍🏻
Sezgin HamidoDemirci ne izlesek netflixde bugün 1 saat baktım me izlesem diye 😁😁tavsiye ettiğiniz şöyle sürükleyici bi dizi var mı
HamidoDemirci Sezgin ben fauda yı izledim en son beğendim de ama aksiyon şimdi le case de las flores diye bi diziye başladım ilk bölümü güzel gibi👍🏻
ipktos HamidoDemirci Muhafıza başladım ben de ölmek için 13 sebep var onuda izliyorum da daha sarmadı bakalım 😀
HamidoDemirci Omrebedel ilk ay ücretsiz deneme süresi var sonra da aylık ücretli dijitürk dsmart gibi