Karahaninannesi 6+3 ama kese bebek var ama kalp atısı henüz oluşmamış haftasına göre küçük olabilir dedi yani geç döllenme. Benim gibi olupta sonrakı haftalarda kalp atışlarını duyan oldumu ?
naneliseker_ Karahaninannesi 6+3 de bende duymadım. Cihazı eskiydi sanırım devlette. Özele gittim 2 gün sonra duymuştum:)
Selinselinselin Karahaninannesi benim son adet 15 ekimdi 23 ekim yaptı geç yumurtlamışım. Keseyi görünce değiştirdi salı tam 6 haftalık olucam kalp atısı için gidicem birde yeri düzeliyor mu onu takip ediyoruz.
Karahaninannesi Karahaninannesi özele gıdıyorum acıbademe hakkımda hayırlısı merak ettım tesekkur ederım
Karahaninannesi Selinselinselin bana da düşük tehditi olabılır dıkkat et dedı on gun sonra tekrar cagırdı ınsallah duyarım kalp atısını ozaman.
Selinselinselin Karahaninannesi ben ilk başta dış gebelik sandım sonra kese şekli bozuktu sonra yeri sonra kahverengi akıntılar buna sukur ilk gebeliğim böyle değildi ama her gebelik farklı tabi
Selinselinselin Karahaninannesi hafta da 2 gidiyorum. Cuma gittim salı bir daha gidicem kalp atısını duymasak da cihaz görmeli dedi bakalım