Pinaargunes Mihrimavi ay evet ha hepsi uçmuş ama, devlette kontrollerim daha yeni hamileyim aslinda ben 7+2 haftalik ama şimdiden bakiniyorum çok panik biriyim kontrolleri devlette insallah doğumu ozelde istiyoruz
duyguogeday Mihrimavi canım ben de allahin izniyle yarın avecia umut kartal da doğum yapacam benimki zorunlu sezeryan 11.400 istediler doktorumdan da çok memnunum tavsiye ederim Baran hanim
mavininblogu Mihrimavi Maltepe Medical park hastanesine gidiyorum şuan için 25bin tl doğum ücreti ama şubatta doğum olacak o zaman ücret neyse onu ödeyeceğiz
Kahvelim_ himne_ yani çıkışı da olmamış ama dönüşü evet şuan için yok odası felan başkasına verilmiş galiba.. rabbim şifa Versin inşalallah 😞
duyguogeday esraelaaaa87 bende ilk doğumumu bezmialem dragos ta yapmistim çok ta memnun kalmıştım 2 gün önce 2. Dogumumu da avecia umut kartal da yaptım doktorum orda olduğu için çok ta memnun ayrıldım hastaneden 11.500 sezeryan
Glnygndz23 Tuzla mercan hastanesi muayene 750 sigortasız 2. Sezeryan 14 bin sadece gündüz planlı doğum yapılıyor gece gittiğinizde kadın doğumcu olmuyor
yeschef-13 Merhaba ben Altunizade Acıbadem hastanesi Salih Yılmaz a gidiyorum şuan 13+5 ve çok memnunum çok seviyorum gebelik öncesinde bildiğim bid doktordu doğum paketleri var hastane nin telefonla aradığınızda bilgi veriyorlar💐
Ugurhilal Smy17 ciddi olamazsınız iki hafta önce eşimle muhasebeye gittik 60.000 dediler bize muayene ücreti 1330 veriyordum ama artık gitmem sanırım oraya
Ugurhilal Ugurhilal kişiye göre fiyat veriyor o hastane sanırım benim doktorum da eski takipli hastasını sürekli olarak eski fiyattan aldığını söyledi ama bize öyle bi imkan olmadığını söylüyorlar
Memolininannesi himne_ bende oraya gidiyorum nigar hanım 2 sene önce doğum yaptım çok memnun kaldım ikinciyide orda doğurucam