ozlemrcp76 Goncazafer canim bende erken gebelik testi aldim prodictor marka 6 gun vardi adetime silik cikti sonra hemen ertesi gun kan verdim kandada cikti suan 19+4 gunluk olduk
RabiaGlck Acele etmeyin derim zaten hamileyseniz sürekli kan vereceksiniz ve bu gerçekten cok can sıkıcı oluyor. Bana kalırsa erken gebelik testi alın onu deneyin. Eğer orda çıkarsa adetiniz geciktikten hemen sonra kan verip değerlerinizi kontrol edersiniz.
ayseozbek Goncazafer adetime 1 hafta vardı hiç-bir belirti yokken evde test yaptım tamamen iç güdüsel 😍 pozitif cıktı akşamda acile gittik beta değerime göre doktor 4 haftalık olduğu söyledi 😊
EMFE Goncazafer ben 3 tl test yaptım orda hafif 2. Çizgi çıktı. Bende teste sıkıntı var mıdır dedim.ama arkadaşlar kan testi yaptiralim dedi bi baktım daha yeni .Ama değerlerim yüksek 5 gün sonra gene yaptırdım firlamisti
Goncazafer EMFE hadi ya demekki sizin yumurtlama zamaniniz erken mis super ama gozunuz aydin saglicakla buyutun 🙏🏻
Nisanurr Goncazafer testten çok kan daha net bence ben oğlumu betam 9ken öğrendim bu testte mümkün değil çıkmazdı bence kan yaptırın
Cemreemine Goncazafer hemen gorunuyo ben olmam gereken gun sabah olmamistim idrar testi yaptim ikiside pozitir cikti doktora gittim kanda pozitif cikti
Muzaffer Kızlar bende 2ay olacak neredeyse bebeğimi kalp atışı alamadığımız için kaybettim . Bu ay korunmadık. Tüm belirtiler mevcut 😂 yada ben öyle istediğim için hissediyorum. Adetime 9 gün vardı Cumartesi akşam kalpte çarpıntı oldu ama öyle böyle değil . Acile gittik beta hcg de aldılar ama sonuçlarda yoktu bakıyorum nette yok!! Herşey bir yana hamilelik yok deri adete 9 gün kala kesin bilgi diyebilir miyim ? Kafam almak bullak . Koca ay uvulasyon takibi ne bileyim moralim bozuldu hiç umut yok mu sizce ?
Goncazafer Ozlmfth vala biraz kendimi kaptirmistim ne yalan soyleyim uzulmedim desem yalan olur ama kismet tabi yapacak bisey yok rabbim en iyisini bilir