ucpprensesannesii27 Ayshenur kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyolar sizin ki fasulye ye benziyor iki kızımın ilk keseleri de yuvarlakti üçüncü fasulye gibiydi cinsiyeti belli değil daha erkekse bu hurafe doğruymuş gerçekten
Ayshenur ucpprensesannesii27 ya kızımın usg sine denk geldim bir usg de aynı duruyor kese bilemedim bende belki de dediğiniz gibi hurafe belkide doğru öğrenince yazarım 🙂
Ayshenur ucpprensesannesii27 doktora sordum kese şekli nin cinsiyet ile alakası var mı dye yok dedi kız gibi dedi canım
2prensesannesiiii ucpprensesannesii27 yok valla🥰benim fasulye keseydi baya yayıktı hatta kızım oldu şimdi gebeyim bu yuvarlak kese bakalım cinsiyet ne olacak 10 haftalığız
nurcan355 Ayshenur hayirlisi daha benimkininde cinsiyeti belli degil 21+4 üz göstermiyor kendini saglikli olsunlarda yeter
ucpprensesannesii27 Ayshenur yani doktorlar zaten hurafelere teorilere yalan derler biz de kesin demiyoruz öyle tahmin eğlence amaçlı burdakiler hepsi erkek dedi doktorum kıza benziyor dedi çarşamba belli olacak bakalım kim doğru söylemiş 😂
Ayshenur Syma60 ben anlamıyorum canım ama benim ki fasulye gibi gördüysen erkek diyolardı doktor kıza benzetti belkş senin ki kızdır
Ayshenur ucpprensesannesii27 ahaha evet ya ekşi tatlı karnın şekli gibi bi mesele çin takvimi de aynı şekilde 😃