Arkadaşlar Pcos olup yumurta toplama işleminden sonra yaşayabileceğiniz olaylar hakkında bilgilendirme icin başıma geleni anlatıyorum. Her insan aynı sekilde atlatmamış benim ağır gecti bi kadının benden de ağır geçmiş o 12 gün yatmıştı hastanede. Ama anne olma yolunda cok büyük badire atlattım başlıyorum.. pcos olduğum için 41 yumurta toplandı. Diğer insanlar güle oynaya cıkarken ben zaten onlara göre daha kötü çıktım operasyondan. Cuma günüydü. Her aksam acile gidip recete edilen serumumu taktırıyordum ama asla yemek yiyemiyor kusuyordum. Artık tuvelete bile kendim gidemez oldum şişkinlik bir kenara baş dönmesi mide bulantısı beni kötü yaptı. Pazartesi doktoruma yazınca acil çağırdı damarlardaki su organlarda toplanmış acil anestezisiz içimden 1 litre su alındı (acılı bi işlem) sonrasında yatış yaptım hastaneye ama damarlarda su bir türlü durmuyor çarşamba tekrar 1 litreden fazla su alındı mecburen. 49 kilo ile yumurtalıklarımı aldırmıştım ama hastanede 54 kiloydum 3 günde 5 kilo aldım şiştim, çatladım. Su akciğerlere de toplanmış aynı zamanda kristalleşme damar genişlemesi olmuş bi gün nefesim kesildi tamamen nefes darlığı hep vardı ama tamamen nefes durması yaşadım hemen müdahale edildi oksijen takıldı çok şükür. 5 gün hastanede yattım tam iyileşmedim ama artık damar yolum kalmadığı için serum takılamıyordu. Damarlardan su çekildiği için kollarım tamamen çürüdü. Ama artık mide bulantısı çözüldü karnımdaki su çözüldü ama akciğerdeki su çözülmedi onu aldırmak hem ben istemedim hem doktorum istemedi takipçisi olacağız umarım düşmanım bunları yaşamaz. 9 embriyo donduruldu onun sevincine ancak yeni yeni varabiliyorum, Herkese sağlık diliyorum 🙏🏼