Minikkimyager Esmam_ela25 rabbim bir daha yaşatmasın kimseye inşallah Allah razı olsun size de geçmiş olsun
umutsmom20 peksimetya Yok Yok ben yaptıracağım herkesin fikrine saygım sonsuz ama en başında ben başak burcu kaygılı bir anneyim 😬 Çok teşekkür ederim ben tok ve sanırım azıcık çikolata ile gideceğim 😊
Mimpie umutsmom20 tok gitmelisin, uyarıcı yiyecek ya da içecek çikolata, kola, kahve, vişne suyu vs tüketme demişti doktorum. sonradan bebeğin hareket etmesini isterse kahve iç gel diyor doktor zaten
Denizs16 Gamzenakit benim güzel geçmişti çok şükür bi sıkıntı çıkmadı hatta bizim kız baya poz verdi her yerini göstermişti şimdi büyüdü yüzünü o haftalarda daha net görmüştük şimdi göstermiyor 🙈 sizinde iyi geçer inşallah💗
umutsmom20 1erkekkannesiiii teşekkür ederim tok gideceğim ama biraz çikolata ve vişne suyunu da yanıma alarak gideceğim 😊
ikiprensannesi53 1erkekkannesiiii sen başkasına hakaret ederken çok zekisin evet asıl o dediğin senin için geçerli
Gamzenakit Denizs16 inşallah inşallah bakalım 💕🙏🙏 bizim kız hiç göstermiyor tam yüzünü tok gittiniz dimi
1erkekkannesiiii ikiprensannesi53 aşılara inanma detaylı ultrasona inanma bence doktorlara da inanma Allah’a havale et bebeği 😂😂😂 komiksiniz hakaret etsem çok şey derdim cehalet hakaret değil.. öyle kabul ediyorsanız da uygundur yarası olan gocunur
1erkekkannesiiii umutsmom20 evet çok iyi fikir canım ben toktum bebek yine de popo kısmını göstermedi doktor biraz mola verelim yine meyve suyu iş tempolu yürü dedi uğraştırdı 2 saat boyunca uğraştık valla 😂😂