Ervaninannesi61 Merhaba arkadaşlar, avrupa yakası özel hastanede memnun kaldığınız kadın doğum dr önerilerinize çok ihtiyacım var yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Aysegul_dur Ervaninannesi61 ben esenler Medipol e gidiyorum burcu aydın boyama ya çok memnunum sadece çok yoğun ama bilgili iyi bir doktor bence
merylii_ Ervaninannesi61 ben Avrasya Hastanesi (Küçükköy)’de Mete Sarıözkan’a gidiyorum aşırı memnunum. Muayene ücreti 850 tl, baya ilgili…
Lazzz61- Ervaninannesi61 bende bağcılar medıcıne gidiyorum selma çoşkuna gayet memnunum pahalı olmasalar daha güzel olurdu 😁😁
Ervaninannesi61 Lazzz61- bende bagcilarda oturuyorum ilk dogumumuda medicine da yaptim hatta, sonra rutin kontrollar icin de tea hanima gidiyordum suan yeni bir dr arayisina girdim acikcasi
Nazliakyol Ervaninannesi61 bende tea hanıma.gidiyorum sezeryan olacağım 2 gün sonra memnun değil misiniz tea hanimdan
Ervaninannesi61 Nazliakyol hayir aslinda cok memnunum ama ozel saglik sig.yaptirdim baska hastanede de kullanabiliyorum o nedenle baska bir secenegim olabilir mi dedim
Hevida Bağcılar güneşlide Eray balcana gittm cok cok memnun kaldım nasip olursa ikinciyide giderim insallah🥰
Lazzz61- Ervaninannesi61 bence bildiğiniz doktordan vazgeçmeyin takipli olduğunuz için rahat oluyor derya hanım hariç diğer doktorlarda özel sigorta geçiyor
youaremom Ervaninannesi61 balat or-ahayim hastanesi meltem özben. bence dünyanın en iyi kadın doktoru. hastane de deniz manzaralı 🌸
Moonlight7 Bende Sefaköy medipol Elif hanıma gidiyorum gayet memnunum muayene ücreti 650 tl, askeri personel eşi olduğum için %30 indirim uyguluyorlar 455 tl veriyorum
-28- Gaziosmanpaşa Duygu hastanesine gidiyorum Yeşim Çelik’e gayet memnunum güler yüzlü 475 TL muayene ücreti ama benim özel sağlık sigortam var eşimden dolayı para vermiyorum